Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ


Γιατί ο Μπελιγράτης εκλέγεται επί σχεδόν 40 χρόνια, πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΌ 96%-98% ;
Πέραν των μεταλλαγών του, ακούστε πως με στημένες μεθοδεύσεις και με ελεγχόμενα εκλογικά συστήματα και εκλογικές διαδικασίες έγινε αιώνιος.
  1. Προκηρύσσει αιφνίδια εκλογές για τις 13 Σεπτεμβρίου, για να μην προλάβει ο αντίπαλος του ( Προσαλίκας) να οργανωθεί. Πιστεύουμε ότι η ημερομηνία είναι παράνομη. Οι εκλογές προκηρύσσονται μετά τους Ολυμπιακούς και Παρολυμπιακούς, αφού υπάρχουν σωματεία και ομοσπονδίες και στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Το θέμα πρέπει να το δει η ΓΓΑ.
  2. Μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου πρέπει τα σωματεία να στείλουν τους αντιπρόσωπους ψηφοφόρους. Σκεφτείτε, βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο διακοπών, οπότε είναι εύκολο να αποκλειστούν τα σωματεία που σκοπίμως δεν ειδοποιούνται Ακόμη, για τον ορισμό αντιπροσώπων υπάρχουν χρονοβόρες διαδικασίες.
  3. Καταρτίζεται ένα ψηφοδέλτιο με όλες τις υποψηφιότητες που εγκρίνει ο ίδιος ο Μπελιγράτης (ΔΣ ΕΟΠΕ). Κάποιους που δε τους θέλουν, δέ τους εγκρίνουν.
  4. Τα ψηφοδέλτια τυπώνει η ΕΟΠΕ και τα δημοσιοποιούν την ημέρα της ψηφοφορίας ενώ ο Μπελιγράτης, με τους μηχανισμούς της ΕΟΠΕ που δεν διαθέτουν οι αντίπαλοι, στέλνει τα ψηφοδέλτια στα σωματεία (αντιπρόσωπους) που θέλει σταυρωμένα νωρίτερα.
  5. Φιλοξενεί τους αντιπρόσωπους σωματείων μια και δυο μέρες νωρίτερα στο καλύτερο ξενοδοχείο με έξοδα του Δημοσίου (ΕΟΠΕ), που τα δικαιολογεί με διάφορους τρόπους , εμπαίζοντας την ΓΓΑ.
  6. Επηρεάζει (εκβιάζει) τα σωματεία να τον ψηφίζουν, αφού οι κρατικές επιχορηγήσεις στα σωματεία δίνονται μέσω ΕΟΠΕ.
  7. Ζητά ως πρόεδρος της ΕΟΠΕ, και μάλιστα ονομαστικά τον δικαστικό που θα εποπτεύσει για τα μάτια του κόσμου τη δημοκρατική (!) διαδικασία της εκλογής. Υπ΄όψιν ότι συνήθως αυτοί οι δικαστικές ορίζοντες από τον πρόεδρο των ομοσπονδιών (π.χ Μπελιγράτης) και ως αθλητικοί δικαστές στην ομοσπονδία με αμοιβή.
  8. Τέλος, όλοι οι υπάλληλοι της ΕΟΠΕ, καθώς και δημοσιογράφοι από γνωστές εφημερίδες χρησιμοποιούνται με κάθε τρόπο για να εκλεγεί ο Μπελιγράτης, ώστε να μη χάσουν τη μηνιαία αμοιβή τους.
Ο Μπελιγράτης, λοιπόν που έχει θάψει το βόλεί, διοικεί την ΕΟΠΕ από το 1972, διορισμένος από τη χούντα (Βλαδίμηρο). Το 1969-72 εξέδιδε το περιοδικό <<Δελτίο Διαιτησίας>> με ύμνους και στήριξη της χούντας. Το 1973 υμνεί με επιστολή του τη χούντα που έσωσε το Πολυτεχνείο από τους αναρχοκουμουνιστές. Το 1975 γίνεται νεοδημοκράτης και γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ. Το 1981 γίνεται ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της ΕΟΠΕ, το 1990 πάλι ΝΔ και μετά ΠΑΣΟΚ και πάλι σήμερα ΝΔ.
Διώκεται δικαστικά για εκκρεμότητες και παρανομίες ως πρόεδρος του ΣΕΦ και για κακουργήματα σε πέντε ολυμπιακά έργα. Πότε θα δικαστεί, άγνωστο

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ